Hoe eet je een olifant?

Resultaat halen door een eenvoudige projectmatige aanpak.

Hoe zou het zijn als jij de resultaten haalt die je met jouw project voor ogen hebt?

Hoe zou het zijn als jij de gewenste verandering kunt doorvoeren met jouw project?

Een projectmatige aanpak geeft overzicht, rust en duidelijkheid en legt de focus op het te bereiken einddoel.

Eenvoudig projectmanagement met gezond verstand!

Zorg verlenen én projectmatig werken. Het lijken wel twee werelden. Kun je wel effectief een project leiden, terwijl het niet je core business is? Kun je als zorg- of dienstverlenende organisatie projectmatig werken, zonder dure projectadviseurs en externe inzet? Het antwoord is ja. Slim en eenvoudig projectmatig werken kun je leren. Of je nu projectleider, manager of zorgverlener bent. De basis is het begin. En juist daar gaat het vaak mis. Want: als niemand je leerde te strikken, krijg je je schoenen niet dicht.

De workshop ‘Hoe eet je een olifant?’ is een online workshop projectmatig werken voor niet-projectleiders. Eenvoudig projectmanagement met gezond verstand!

 • Totale tijdsinvestering is 1 uur
 • Direct toepasbaar in de praktijk
 • Rust en overzicht over jouw project
 • Bruikbare sjablonen

Mijn naam is Linda Willems. Ruim 15 jaar ben ik projectleider in de zorg. Gepokt en gemazeld, breed opgeleid en met een bak ervaring. Die deel ik graag! Zorgmedewerkers hebben niet veel tijd voor dit soort ‘extra’ dingen, vandaar een compacte workshop van een uur, waarna jij als projectleider gelijk aan de slag kunt!

Wat is het?
Voor het eerst een project doen voelt alsof je iets groots en onoverzichtelijks in de vingers moet hebben. Waar begin je, hoe hou je bij wat en wanneer nog moet? In de online workshop ‘Hoe eet je een olifant’ maak je kennis met de basisbeginselen van projectmanagement.

 • Wat maakt iets een project?
 • Wat zijn de kenmerken?
 • Welke fases kent een project?
 • Wanneer is een project ten einde?

We loodsen je er snel en overzichtelijk doorheen. En dan richten we ons op het begin. Bij het plan: hoe gaan we deze klus aanpakken? We leren waar je op moet letten voordat je start, waarom en hoe. Ook krijg je van ons meteen een handig format, waarmee je als een ervaren projectleider – en met gezond verstand – een compleet plan van aanpak opstelt.

Voor wie is het?

Deze workshop is voor iedereen uit de zorgpraktijk, die een (leidende) rol in een project krijgt of ambieert maar nog onbekend is met projectmatig werken. Misschien heb je al vaker projecten gedaan, maar vraag je je af of het beter kan en wil je opgefrist worden? Je bent van harte welkom bij deze no-nonsense workshop.

Wij hebben enkele tips op papier gezet voor het starten van een project. Vraag deze hier gratis aan. We sturen het je graag toe! Voor het verwerken van uw gegevens hanteren wij een privacyverklaring.

Kosten

Je kunt meedoen voor € 89,- (inclusief BTW).

Dit krijg je

 • Een compacte workshop met alle basisprincipes van projectmatig werken
 • Alle kenmerken van een project op een rijtje
 • Een overzicht met de fases van een project (ook in pdf)
 • Je leert hoe je een goede start maakt met jouw project

Omdat ik nog geen officiële instructievideo’s heb gemaakt, ontvang je van mij bij deze workshop ook alle sjablonen die je nodig hebt om een project van A tot Z te doorlopen. Deze sjablonen zijn onderdeel van de te ontwikkelen online vervolgtraining, maar voor nu als bonus voor jou bij deze basisworkshop.